EDELÉNY VÁROS INTEGRÁLT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI STRATÉGIÁJÁNAK MÓDOSÍTÁSÁRÓL

HIRDETMÉNY

EDELÉNY VÁROS INTEGRÁLT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI
STRATÉGIÁJÁNAK MÓDOSÍTÁSÁRÓL

 

Edelény Város Önkormányzata Képviselő-testülete tájékoztatja a lakosságot és Edelény Város Képviselő-testületének a településfejlesztési koncepció, az integrált településfejlesztési stratégia, a településrendezési eszközök, a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet készítése, módosítása egyeztetésének és elfogadásának közös szabályairól szóló 8/2017. (III.23.) önkormányzati rendeletének 1. §-ában meghatározott további partnereket, hogy az Önkormányzat pályázati célok megvalósítása érdekében módosítja Edelény Város Integrált Településfejlesztési Stratégiáját (ITS).
A módosítás az alábbi dokumentumok szerint történik:

  1. EDELÉNY VÁROS INTEGRÁLT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI STRATÉGIÁJA (módosításokkal egységes szerkezetben)
  2. EDELÉNY VÁROS ITS Megalapozó Vizsgálata (módosításokkal egységes szerkezetben)
  3. ITS – VÁLTOZÁSOK JEGYZÉKE

 

A dokumentáció megtekinthető és véleményezhető az Edelényi Közös Önkormányzati Hivatal  (3780. Edelény, István király útja 52. sz.) fsz. 30. számú városfejlesztési irodájában / a www.edeleny.hu honlapon a  Közérdekű információk/Egyeztetés alatt lévő településfejlesztési és településrendezési tervek menüpont alatt.

 

A tervezettel kapcsolatban észrevételeket, javaslatokat Molnár Oszkár polgármesternek címezve lehet írásban vagy a jegyzo@edeleny.hu email címre megküldeni a véleményezési eljárás alatt. A 8/2017. (III.23.) önkormányzati rendelet szerint résztvevőnek csak a regisztrált partnerek tekinthetők, a regisztráció kérése a fenti email címen lehetséges.

 

Az észrevételek leadásának határideje: 2018.06.13.

 

 

Molnár Oszkár

polgármester

sk.