Beindult az edelényi problémajelentő szolgáltatás

Üzembehelyezésre került a ProblemReport web-es alkamazás amely lehetővé teszi a lakosság számára, hogy a környezetében észlelt problémákat jelentse az Önkormányzat felé. A jelentést maga a bejelentő alakítja ki a webes applikáció segítségével a MAWIS térkép szerveren vagy mobil applikáción.

A ProblemReport internetes felületén az ország és a város beállítása után megnyíló térképen bejelölve a helyszínt, a megfelelő rovatba beírva a problémát, fotó csatolásával jelenthető, ha valaki a közösségi együttélés szabályainak a megsértését tapasztalja, vagy valamilyen közszolgáltatás nem működik. A jelzés a polgármesteri hivatal kijelölt munkatársaihoz fut be, akik a lehető legrövidebb időn belül intézkednek.

WEB-es applikáció:

Elérhető  az alábbi linken:  ProblemReport vagy  a honlap jobboldali menüsorában lévő PoblemReport ikonról.

Mobil applikáció:

A szolgáltatás része úgyszintén a mobil aplikáció az Android és iOS operációs  rendszerrel működik, amely segitségével a probléma helyszinéről lehet bejelentést tenni. Az applikáció az Androidos rendszerre a Google playen található ezen a cimen: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.hrdlicka.mobile.epr A letöltéshez szükséges hogy belegyen jelentkezve a Google fiókjában.

Az applikáció az iOS rendszerre a iTunes-en található ezen a cimen: https://itunes.apple.com/cz/app/problem-report/id1015235025?l=cs&ls=1&mt=8