Szálláshelyek

Apollo Vendégház
Edelény, Virág út 2/a

Apollo vendgház képe

Mozgáskorlátozottak számára is alkalmas 2 szobás, 5+1 férőhelyes, fürdőszobás vendégház felszerelt konyhával, étkezővel és ingyenes WiFi -vel.

Üzemeltető: Üveges Éva
Cím: 3780 Edelény, Virág út 2/a.
Telefon: 30/ 855-2988


Borsod Kapu Vendégfogadó, Étterem és Panzió
Edelény, Borsodi út 17.

Közös társalgó, melegítőkonyha, zárt udvar és korlátozott számban parkolási lehetőség. Reggeli, ebéd, vacsora a helyszínen rendelhető

3780 Edelény, Borsodi út 17.
Üzemeltető: Tóth Pál
A szobák száma: 5 (két 3 ágyas, két 2 ágyas, egy 4 ágyas).
Mindegyik szobában zuhanyzó, mosdó és WC.

Közös társalgó, melegítőkonyha, zárt udvar és korlátozott számban parkolási lehetőség. Reggeli, ebéd, vacsora a helyszínen rendelhető. (reggeli: 600 Ft, vacsora: 850 Ft).

Árak: 2300 Ft/fő.

Elérhetőség: 48/341-333.


Diófa Apartmanház –  www.diofaapartman.hu
Edelény, Juhász Gyula út 16.

Szálláshelyünkön szeretettel várunk családokat, egyéni utazókat, 2-4 ágyas szobákban. Az apartmanok fürdőszobával, konyhával, kábel Tv-vel, ingyen WIFI szolgáltatással felszereltek, az udvaron fával fűthető dézsafürdő, szaunaház, pihenő, napozó terasz garantált pihenést biztosítják a nálunk megszállóknak.

Üzemeltető: Lengyel Zsolt – egyéni vállalkozó
Cím: 3780 Edelény, Juhász Gyula út 16. sz.
Telefon: 06 30 460 31 38 vagy 06 30 228 55 01

E-mail: diofaapartman3780@gmail.com


Önkormányzati üdülő

A Bódva-völgyében Edelény Város Önkormányzata üzemeltetésben található a Rakaca-tó partján lévő Rakacai Gyermeküdülő és Foglalkoztató (3754 Szalonna, Ibolya út 55.).
A víztározó és gyönyörű környezete kedvelt horgász-, pihenő-, és üdülőhely. Az erdő és mezők közelsége miatt remek túrázási lehetőségek biztosítottak. A gyermekek a természetet könnyen és játékosan fedezhetik fel az itt élő növényzeten és állatfajokon keresztül.

Az Üdülő 24 főig tud szálláshelyet biztosítani. 6 db szobával rendelkezik, amelyben 5 db szoba emeletesággyal ellátott – 4 db 4 ágyas szoba, 1 db 6 ágyas szoba – 1 db szoba akadálymentesített felszereltségű. Az ágyakhoz takaró és párna biztosított ágyneművel együtt. Az épületben található nagyméretű közösségi helyiség a vendégek számára.
Itt biztosított az étkezési lehetőség, a közösségi/ csoportos foglakozások, illetve a bel- és kültéri játékok is itt találhatóak. Kültéri játékeszközök az udvaron találhatóak (játszótér, focikapu).

A főző helyiség gáztűzhellyel, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel, mosogatóval és étkészlettel biztosított.  Az udvaron kijelölt épített tűzrakóhely található kerti sütögetéshez.

A fürdőszobákban zuhanyzó és WC található kézmosóval, valamint 1 db akadálymentesített mosdó található az épületben.

A szálláshelyen a kerítésen kívül lehetséges a parkolás, illetve az Üdülő területén akadálymentesített parkoló biztosított.

A szálláshely megközelítése autóval és busszal is a főútról lehetséges. Buszmegálló a közelben található.

Helyfoglalás, információ:  Telefon: (48) 524 – 100 / email: jegyzokukacedeleny.hu;